Spotřebováno za poslední 3 měsíce (LEDEN, ÚNOR, BŘEZEN)

by - 17:17

Krásný slunečný den všem! :) Doufám, že jste na mě za tu dobu (skoro 3 měsíce), co jsem nepsala články, úplně nezapomněly! Já na blog a na vás myslela pořád, ale bohužel mi na psaní nezbýval (a ani teď nezbývá) žádný čas. 
Svůj osobní život na blogu moc nerozebírám, ale myslím si, že by bylo fér vám říct, co se se mnou teď děje. Nemusíte se bát, nic se mi nestalo, ale ve svém studiu na gymnáziu se blížím ke konci a to znamená, že mě za chvilku čeká maturita. Asi je vám jasné, že kvůli ní nemám na nic čas, protože se buď učím, čtu knihy anebo vypracovávám otázky. Tímto článkem vám bohužel nemůžu slíbit, že zase začnu psát pravidelně, nejdřív se k tomu dostanu asi až po maturitě, ale možná, že nějaký článek vyjde neplánovaně, tak jako dnes. :) Dnes mám volno, protože máme velikonoční prázdniny a řekla jsem si, že si udělám hezký den a nebudu se vůbec věnovat škole, protože ostatní dny každý den něco do školy musím dělat. No a proto jsem se rozhodla napsat nějaký článek a dát o sobě vědět, protože mi to psaní už chybí. 
Rozhodla jsem se, že bych vám mohla ukázat spotřebované produkty, které se mi tu od ledna nasbíraly, protože jich je opravdu hodně a nemám je už kam dávat. Tak jdeme na to :)

Vlasy
Schauma push up volume šampon- šampon měl hrozně příjemnou vůni, byla to taková ta typická vůně pro zelené jablko. Vlasy po něm voněly, ale jenom chvíli, což mě mrzelo. Každopádně celkově mi šampon vyhovoval, protože vlasy zbytečně nemastil, krásně voněl a dodával lehký objem. Opravdu se mi líbil a klidně bych si ho časem koupila znova :) Měla jsem ho ve 400 ml balení a to mohlo stát kolem 60,-. 

Garnier Ultra Doux šampon pro objem vlasů (recenze)- tento šampon jsem mohla mít už tak v minimálně 5 lahvičkách a pořád mi přijde super. Moc krásně voní, ale vůně opět moc dlouho nevydrží ve vlasech. Vlasy zbytečně nemastí a dodá lehký objem. Moc se mi líbí a koupím si ho zase znovu. Tyto lahvičky měly 250 ml, ale prodává se i v 400 ml verzi. :)

Yves Rocher šampon pro zářivé vlasy- šamponu jsem se trochu obávala, ale byla jsem velmi mile překvapená. Vyhovoval mi tak moc, že jsem spotřebovala 2 balení, ale bohužel jsem jedno zapomněla schovat do krabice se spotřebovanými produkty a někdo ho doma vyhodil :D Krásně voní, vlasy hezky umyje, hodně pění a vlasy jsou po něm krásně hebké. Je to přírodní šampon, který neobsahuje parabeny a silikony a dokonce má ještě ocenění ECOLABEL, které potvrzuje, že má minimální dopad na vodní ekosystémy, obal nezatěžuje životní prostředí a odpovídá striktním požadavkům na biologickou rozložitelnost. Je určený pro všechny typy vlasů, takže by měl sednout všem. Já si ho asi budu muset zase pořídit, protože jsem ho měla moc ráda. Měl 300 ml a normálně stojí 99,-. 

Balea hydratační šampon- měl vůní broskví a kokosu, která byla skvělá. Moc se mi líbila, ale ve vlasech nevydržela ani chvíli. Byla to pouze miniatura, takže mi vyšla zhruba na 5 použití. Nadšená jsem z něj nebyla, ale to mohlo způsobit to, že nebyl na mé vlasy určený. Byly po něm hebké, ale více se mi mastily, takže plné balení v plánu nemám. Miniatura měl 50 ml a získala jsem z Balea adventního kalendáře, o kterém jsem psala tady

Balea regenerační šampon- ten jsem získala také v adventním kalendáři. Hezky voněl, ale bohužel byl také určený na suché a poškozené vlasy, takže mi nevyhovoval. Měl také 50 ml. 

Kallos balzám na vlasy Vanilla (recenze)- tento balzám jsem ještě nespotřebovala, protože má litrové balení a to trvá spotřebovat hodně dlouho. Já ho ještě celý nespotřebovala, jen jsem si ho přelila do lepší lahvičky, která má i dávkování. Každopádně je to obyčejný balzám, který vlasy zjemní, nic víc a nic míň. Byl fakt levný, ale znova bych si ho už asi nekoupila. 

Balea expresní vlasová kůra- našla jsem ji také v Balea adentním kalendáři a nezdála se mi nijak super. Opět to pro mě byl obyčejný balzám na vlasy, který je zjemnil, ale nic víc. Vůní mi trochu připomínala kakao nebo čokoládu. Měla 20 ml a zdá se mi, že ve stejné velikosti se prodává i v Dm. :)

Syoss suchý šampon pro objem vlasů- myslela jsem, že jsem o něm už psala recenzi, ale jak vidím, tak ne. Každopádně jsem ho spotřebovala už několik balení a zdál se mi fajn, ale teď po delší době už mi tak nevyhovuje a mám dost i jeho vůně, takže si od něj dám pauzu. Měl 200 ml. 

Marion tónovací šampon- byl v odstínu 64 Lískový oříšek. Mám středně hnědé vlasy a chtěla jsem ho jen tak na sjednocení a tak mě překvapilo, když jsem díky němu měla tmavší vlasy, takový čokoládový odstín měly. Klidně bych si ho zase koupila znova :) Navíc stojí jen 30,-, což je fajn. 


Odličování, čištění a péče o pleť
Yves Rocher dvoufázový odličovač s chrpou- byl super, odličoval skvěle a klidně bych si ho koupila znova. Byl pro mě na stejné úrovni jako odličovač od Nivey, který mám moc ráda. :) Měl 125 ml a kupovala jsem ho asi za 100,-.

La Roche- Posay micelární voda- spotřebovala jsem jí 2 balení, ale jednu lahvičku jsem už použila na něco jiného, takže jsem ji nechtěla fotit. Přišla mi fajn, ale neviděla jsem na ní nic, čím by se lišila například od mé oblíbené od Nivey. Každopádně jsem jí používala jen na odlíčení pleti a to mi vyhovovala :) Měla 50 ml. 

Loreal micelární gel- nejspíš byl určený na oči, ale já ho používala na pleť. Na oči mám raději dvoufázové odličovače, protože podle mě lépe odličují. Na pleť nebyl špatný, ale trochu mi vadil lepkavý pocit na pleti, takže jsem ji musela vždy opláchnout vodou. Měl 125 ml a znova už ho nepotřebuju. 

Dermacol zklidňující pleťové tonikum (recenze)- tonika jsem měla už několik balení a nebylo špatné. Tohle jsem vyhodila ještě s trochou obsahu, protože je po době expirace a to si na obličej dávat nechci. Pleť po něm není ulepená ani vysušená a hned se může nanést krém. Tonikum mělo 200 ml a nevím, zda se dá pořád ještě sehnat. 

Oriflame jemný čistič pleti- měl se na pleť nanést, chvíli masírovat a pak setřít tamponem, ale já ho vždy ještě oplachovala. Pleť nevysušoval, ale jinak se mi nezdál nijak skvělý, ani špatný, na dočištění  to byl prostě průměrný výrobek. Měl 150 ml. 

Himalaya Herbals intenzivní hydratační krém- hodně mi připomínal klasickou modrou Niveu, akorát měl trochu gelovější konzistenci. Příjemně voněl a hezky hydratoval. Znova si ho asi nekoupím, ale nebyl špatný. :) V kelímku bylo 50 ml a mám pocit, že stál jen 60,-.

Balea krém pro citlivou pleť- opět to byla miniatura z adventního kalendáře od Baley. Nijak nevoněl, měl gelovo krémovou konzistenci, ale jeho hydratace nebyla nejlepší a nestačila mi. Dal se použít pod makeup a vstřebával se rychle. Neplánuju si ho kupoval v plném balení a měl 15 ml. 


Tělo, ruce, nohy
Avon sprchový gel s vanilkou a santalovým dřevem- hezky pěnil, měl příjemnou vůni a nevysušoval. Klidně bych si ho koupila znova. Měl 200 ml. :)

Avon jemný tělový krém s bambuckým máslem (recenze)- měl hrozně divnou konzistenci, krásně voněl a pokožku hodně hydratoval. Ale nevím, zda bych si ho koupila znova, protože jsem měla krémy, které byly lepší. :) Měl 200 ml.

Avon tělové mléko Little Black Dress- tento krém patří ke stejnojmenné vůni od Avonu, kterou uvidíte dále v článku :D Voní opravdu krásně, mléko hezky hydratovalo a celkově jsem s ním byla moc spokojená. Mám ho i další balení v zásobě, takže jsem ráda :) Mělo 150 ml. 

Garnier zjemňující tělové mléko- mléko bylo třeba důkladně rozmazat a vmasírovat do pokožky, hezky hydratovalo a vonělo. Klidně bych si ho pořídila znova, protože jsem s ním neměla žádný problém :) Mělo 250 ml. 

Oriflame krém na ruce s růží- voněl opravdu jako růže a ruce docela dobře hydratoval. Používala jsem ho na noc a to mi vyhovoval. Ale nevím, zda bych si ho koupila znova, protože jeho vůně nebyla tak úplně můj šálek kávy :) Měl 75 ml. 


Dekorativní kosmetika
Catrice oční linky ve fixe Calligraph- zpočátku linky byly fajn, hezky kreslily a měly sytou barvu, ale ani ne po měsíci se jim začala třepit špička a pak se zlomil i hrot. Ještě teď v nich je barva, ale do zlomené špičky se už nedostane, takže se nedají používat. Už bych si je asi nekoupila. Měly 1 ml a stály kolem 80,-.

Estyle tekuté oční linky (recenze)- ty jsem měla už hrozně dlouho a doteď v nich něco je, ale už dávám pryč, protože jsou otevřené hodně dlouho a zdá se mi, že jsou v nich už i nějaké hrudky.. Každopádně jsem je měla moc ráda a dobře se mi s nimi pracovalo :) Byly matné, držely celý den a zároveň se i dobře odličovaly. Měly 3 ml. 

Avon řasenka SuperShock (recenze)- řasenku jsem už měla mockrát a ani tímto balením to nekončí. Rozhodla jsem se, že si budu kupovat jen tuto řasenku, protože jsem s ní nejvíce spokojená a z ostatních řasenek jsem pak akorát zklamaná. Tato udělá řasy krásné, zahuštěné, oddělené, výrazné a prostě boží. Má 10 ml a dá se sehnat v akci i za 60,-, což je super. Doporučuju! :)

Maybelline BB krém- byl v odstínu Light, který na mě teď v zimě byl tmavý, ale díky tomu, že nekryl to nešlo vidět. Byl primárně určený na mastnou pleť, ale na mé normální se sklonem k vysušování také fungoval. Používala jsem ho ve dny, kdy jsem chtěla něco na pleti mít, ale neměla jsem chuť přímo na makeup. Bohužel se zkazil a složky se oddělily, takže ho vyhazuju. Měl 30 ml a skoro celý jsem ho spotřebovala. Ale už se neprodává. 

Rimmel pudr Stay Matte (recenze)- pudr jsem měla ráda, ale teď jsem objevila lepší kousky, takže si ho asi nekoupím, ale ještě jedno balení mám v zásobě, tak to asi ještě spotřebuju. Kupovala jsem ho vždy v odstínu 001 Trasparent. Měl 14g a doporučuju ho kupovat na stránce krasa.cz, protože ho tam mají jen za 60,- :)

She sypký pudr- tento pudr jsem si koupila jen kvůli tomu, že ho vyprodávali za 30,-. Byl docela fajn, ale matný efekt nevydržel dlouho a trochu mi vadilo, že byl barevný. Nezanechával žádné fleky ani nic podobného, ale prostě mám raději bílé pudry. Byl v odstínu 001. Měl 5 gramů. 

Labello balzám na rty Fruity Shine- tenhle balzámek mám už dlouho a podařilo se mi ho i zlomit a díky tomu se blbě používá, takže ho vyhazuju. Na rtech zanechává lehký růžový povlak s drobnýma třpytečkama a hezky voní. Zatím nemám v plánu si ho kupovat, protože mám plno jiných balzámků :) Měl 5,5 ml. 

Nehty
Ebelin bezacetonový odlakovač- používala jsem ho hrozně dlouhou dobu a byl super, ale vyzkoušela jsem odlakovač od Dermacolu a ten mi přijde mnohem lepší. :) Možná, že si ho ještě někdy koupím, protože byl fajn, ale zatím to v plánu nemám. Měl 200 ml a stál do 50,-.


Vůně a tělové spreje
Avon parfém Little Black Dress- voní krásně, mám ho moc ráda a v zásobě mám další balení :D Myslím si, že si ho budu kupovat asi pořád, protože ta vůně je skvělá. Označená je jako květinová orientální vůně a na její složení se můžete podívat na internetu. Každopádně je to hodně výrazná a taková dospělá vůně. :) Měla 50 ml. 


Ostatní a vzorečky
Gillette pěna na holení (recenze- je to moje stálice, jinou pěnu si ani nekupuju. Ale poslední dobou ji používám méně, protože jsem začala na holení používat místo ní kondicionér na vlasy a to funguje skvěle. Mám po tom hebčí nohy a vyhovuje mi to, takže pěna teď jde trochu stranou. Měla 200 ml. 

Fm Group profesionální čistič na štětce ve spreji (recenze)- neměl žádnou vůni, což mě trochu štvalo. Štětce dokázal vyčistit, ale zdálo se mi, že jsem ho nějak moc rychle spotřebovala. S některými štětci mu to déle trvalo a bylo ho potřeba více, například u štětců na makeup. Měl 100 ml a už bych ho znova nechtěla, protože ten čistič od Ebelin je mnohem lepší a navíc krásně voní. 

Fm Group profesionální šampon na čištění štětců (recenze)- měl příjemnou vůni, málo pěnil a měl ten samý problém, co sprej výše- některé štětce se s ním hůř čistily. Ale dal se použít. Znova bych si ho nekoupila, protože se dá objednat jen přes internet a navíc mi stejně (možná lépe) poslouží nějaké obyčejný šampon na vlasy. Měl 100 ml. A ještě bych na něm pochválila tu pumpičku, skvěle se dávkoval a prázdnou lahvičku si nechám právě na nějaký šampon, kterým budu štětce čistit. :) 

Vzorky:
Vzorky vůní Charismo- tyto vzorky nejsou všechny spotřebované, ale vyhazuju je, protože změnily barvu a trochu i vůni, takže je používat nebudu. Mám i plné balení vůně této značky a ta je v pořádku a dál ji mohu používat, takže nevím, proč se vzorky zkazily. Pokud by vás zajímal článek o vůních této značky, tak se podívejte zde

Pleťové krémy: Trochu se mi teď zbláznila pleť, takže se snažím najít nějaký krém, který by mi vyhovoval. Mám doma hodně vzorků, takže jsem se rozhodla hledat mezi nimi. 
La Roche-Posay Hydreane Legere- tento vzorek jsem otevřela a vyzkoušela a hrozně mi připomínal nějaký krém, co jsem už měla. Pak mi došlo, že jsem ho měla už v miniatuře. Má krémovo-gelovou konzistenci a jeho hydratace není nejlepší, po chvíli mám opět šupinky na problematických místech. Ještě ho mám v jedné miniatuře, takže ho spotřebuju časem, ale plné balení si nekoupím. 
Mixa 24 hodinový hydratační krém- čekala jsem od něj, že bude hodně hydratovat, když obsahuje 10% obsah bambuckého másla, ale žádná sláva. Prostě obyčejný krém. 
Yves Rocher- měl příjemnou vůni, ale taky nebyl nic moc. 
Ziaja kozí denní krém- ten jsem zkoušela i z plného balení od mojí mamky, ale nijak mě nezaujal. Hezky voní, má gelovo-krémovou konzistenci, ale není to nic, co bych musela mít. 
Vichy Neovadiol noční krém- na použití nebyl špatný, jen se mi nelíbilo, že ve větší vrstvě se z obličeje drolil, což mi dělal ještě jeden z krémů ve vzorku v tomto článku, ale nemůžu si vzpomenout který. 
Ziaja denní krém s růžovým máslem- moc hezky voněl, byl hutnější než výše zmíněné krémy a zdál se mi fajn až na to, že během dne mi trochu mastil pleť.
La Roche- Posay- tento krém byl hutnější verze toho prvního krému od La Roche-Posay a byl příjemný. 
Yves Rocher gelový hydratační krém- tento krém teď používám i v 10 ml miniatuře a zdá se mi dobrý, ale vadí mi, že na pleti je hodně silikonový a klouzavý. A díky tomu si ho asi nekoupím v plném balení, ale uvidím jaké pocit z něj budu mít až dopoužívám tu miniaturu.

Ziaja olivový šampon a šampon proti padání vlasů- vzorky mi vyšly na jedno necelé použití, takže o nich nemůžu říct nic jiného než to, že hezky voní. 
Garnier hydratační maska- nemám k ní už tu druhou polovinu, takže jsem neměla postup k použití. Prostě jsem ji nanesla, nechala 10 minut působit a omyla obličej vodou. Pleť byla hebká a masku bych označila jako průměr. 
Ziaja olivový krém na ruce- použila jsem ho, když jsem byla nemocná, takže ani nevím, jestli hezky voněl. Ale vyzkoušela jsem už šampon i tělové mléko ze stejné řady a ty mi voněly, tak si myslím, že i krém hezky voněl. Ruce hydratoval a celkově byl příjemný. 

A jsme na konci! Věřím, že toto počteníčko bylo vyčerpávající, protože i u psaní jsem strávila několik hodin. Doufám, že se vám článek líbí a že jste rády, že jsem se zase ozvala :) Dolů do komentářů mi dejte vědět, co jste spotřebovaly vy a se kterým produktem máte zkušenost. :)
Snad se brzo ozvu s dalším článkem! :)

You May Also Like

14 komentářů

  1. Taky bych chtěla mít takovou spotřebu :D Pěkný článek...Stýskalo se mi po tvých článcích.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem za tu spotřebu ráda, alespoň pak mám šanci střídat produkty a značky :)
      Děkuji, jsi moc milá :)

      Vymazat
  2. Tu řasenku mám taky a taky ji naprosto zbožňuju:)

    OdpovědětVymazat
  3. WAu tak to je obří spotřeba. Pár produktů znám a jsou moc fajn.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Abych řekla pravdu, tak jsem spotřebovala ještě pár kousků, ale jejich obaly jsem už použila na něco jiného, takže jsem je nefotila.

      Vymazat
  4. Toho je jak pro regiment :) Mě by to vystačilo tak na rok :D

    Piosek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak teď nevím, jestli to brát jako pochvalu, anebo se mám stydět :D

      Vymazat
  5. Vítej zpátky..i když je mi jasné, že to máš teď náročné a články pravidelně nebudou, ale třeba tě to po maturitě chytne a budeš psát jako dřív:-) Mimochodem, přeji pevné nervy a držím palce:-)
    A jinak, máš toho kopu, já sama mám pozitivní zkušenost s odličovačem od YR a pudrem od Rimmelu. Gel na holení Gillette je fajn, ale raději kupuji ty od Balei jsou za dostupnější cenu:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Po maturitě určitě zase chci začít psát, už se nemůžu dočkat až to budu mít konečně z krku a budu mít čas :) Děkuji :)
      Balea gel na holení jsem nikdy neměla, ale ráda bych nějaký vyzkoušela, hlavně takové ty jejich limitky třeba s vůní lesního ovoce ;)

      Vymazat
  6. Super spotreba, s produkty zkusenost nemam, ale ta vune od Avonu vypada lakave a ma krasny flakonek :) Jinak jsem rada, ze jsi se ozvala a u maturit drzim palce :)

    Lovely imperfections | Naturalium giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta vůně je vážně skvělá, určitě ji vyzkoušej nebo aspoň očichej v katalogu :) Děkuji :)

      Vymazat
  7. Máte tu opravdu dost vyčerpávající seznam. Nějaké produkty jsem již také vyzkoušela a byla jsem s nimi spokojená. Každopádně na vás mám dotaz. Zajímalo by mě, zda máte zkušenosti s kosmetikou Missha /(http://www.misshashop.cz/)? Mají tam dost zajímavých produktů, které by stálo za to vyzkoušet. Každopádně budu ráda za rady.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S kosmetikou Missha nemám vůbec zkušenosti. Ne, že by mě nezaujaly, ale spíš jsem nikdy neměla příležitost něco od nich vyzkoušet. Nejvíce mě asi lákají BB krémy :)

      Vymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)