Antiperspirant Maximum Protection od Rexony

by - 8:38

Tyto antiperspiranty jsou na trhu už docela dlouho, já jim pořád odolávala a až nyní jsem se rozhodla nějaký koupit. Odolávala jsem jim z toho důvodu, že mám špatné zkušenosti s produkty proti pocení od Rexony, jakmile jsem je viděla v Tetě v akci, tak jsem neodolala a rozhodla se je prubnout. Tak co myslíte? Také patřím ke spokojeným zákaznicím? :)
Moc se mi líbí, že se samotný antiperspirant prodává i v papírové krabičce. Působí to tak mnohem lépe, ale vidím v tom i nevýhodu. Jakmile v drogerii nevíte, po jaké vůni sáhnout, tak si je nemůžete očichat. Nebo aspoň já bych v obchodě nezačala rozbalovat krabičku, abych si k němu čichla, takže se mi podařilo vybrat vůni, která mi úplně nelichotí. Je to vůně Stress Control, voní jako nějaký čistič do záchodů nebo tak, takže se mi moc nelíbí. V nabídce ale mají několik variant, já si pořídila celkem 4 (Stress Control, Sensitive Dry, Confidence, Everyday Fresh) a mají i nějaké další. Antiperspirant je určený jak na použití večer před spaním, tak i ráno. Je to na vás, kdy ho budete nanášet, ale mi to více vyhovuje ráno. Do podpaží vždy nanesu dávku 1-2 otočení kolečkem a pak pár minut čekám, než se produkt vstřebá. Kdyby jste se oblékly moc brzy, tak by se vám produkt otřel o tričko a zůstaly by tam flíčky. No a teď už zbývá jen říct, zda funguje nebo ne a ano, funguje! Je to asi nejlepší antiperspirant, protože se po jeho nanesení celý den vůbec nepotím. Testovala jsem ho v normální dny, i v práci (dělám v bufetu kuchyni, takže je vám asi jasné, že tam mám totální vedro), dokonce jsem ho testovala i při sportu a podpaží jsem měla pořád suché. Ani nevíte, jak jsem ráda, že jsem konečně objevila něco, díky čemu se ani trochu nezpotím, protože se potím docela dost.. Mé oblíbené antiperspiranty Adidas mi také pomáhají, ale při sportu nebo při velkých vedrech už jejich efekt není tak velký. No a tato Rexona zvládne všechno. I když mi hrozně vyhovuje, tak se snažím ji nepoužívat úplně každý den, protože si myslím, že to bude pěkný dryák a ne úplně zdravé pro pokožku. 
Jedno balení obsahuje 45 ml produktu, což je docela málo na to, jaká je jeho cena vysoká. Plná cena se totiž pohybuje kolem 160,-, což se mi vůbec nelíbí.. Ale uvidím podle toho, jak dlouho mi vydrží. Používám ho skoro celý srpen a mám spotřebovanou třetinu obsahu, takže to není zas tak hrozné. V Tetě jsem ho pořizovala v akci 1 + 1, takže mě 2 kusy vyšly na 160,-. Proto jsem si pořídila další 2 a ty jsem dokonce měla jeden kus za 70,-, protože moje mamka má zlatou kartičku do Tety a dostala nějakou slevu navíc. 
Antiperspiranty mohu jedině DOPORUČIT! :) 

Detail dávkování:

Složení:

Popisy na obalu:

Další verze, které jsem si pořídila:
Ještě jsem je nezkoušela, ale myslím si, že budou fungovat stejně. Můžu vám popsat akorát jejich vůně. Senstive Dry má takovou tu klasickou čistou vůni, připomíná mi vůni produktů Dove, takže je moc příjemná. Růžová verze confident má nasládlou vůni, která mi připomíná broskve nebo nektarinky. Líbí se mi asi nejvíce ze všech vůní, které mám doma. :) No a zelená verze Everyday Fresh má opravdu svěží vůni, ze které cítím trochu okurky, ale jinak voní spíše květinově. 

Máte s nimi nějakou zkušenost? Také patříte ke spokojeným uživatelkám? :) Jaká vůně je podle vás ta nejlepší? 

You May Also Like

4 komentářů

  1. Akce v Tetě jsem taky využila a udělala si pořádnou zásobu:-) Během roku si vystačím s klasickými antiperspiranty, ale teď v létě jedině Rexona MP, nejfunkčnější ochrana proti pocení, kterou jsem dosud měla:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím :) Já je budu používat i přes rok, ale určité ne tak často.

      Vymazat
  2. Já teď používám Dove a jsem spokojená :) ale tenhle vypadá dobře
    Zvu tě na mou Giveaway o Nude Tude ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dove Maximum protection jsrm také vyzkoušela, ale nesedl mi.

      Vymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)