Parfémy Charismo + giveaway o 3 parfémy :) (UKONČENO)

by - 6:30

Dostala jsem nabídku na zrecenzování parfémů české značky Charismo a přemýšlela jsem, zda nabídku přijmout, protože se parfémy popisují docela těžko, ale nakonec jsem se rozhodla to zkusit, tak snad se vám tento článek bude líbit. :) Navíc na konci článku můžete vyhrát 1 ze 3 parfémů!
Nejprve bych vám chtěla zmínit pár vět o o samotné značce Charismo, protože pro mě byla doteď neznámá. 
"Charismo je ryze českou značkou parfémů. Naším cílem bylo již od začátku uvést na trh luxusní značku parfémů od českého výrobce. Chceme navázat na tradici parfumářského řemesla v Čechách, a vzdát tak hold mistrům tohoto řemesla, kteří dokázali ve své době dostat své parfémy mezi celoevropskou špičku a konkurovat francouzským a italským mistrům.  
CHARISMO ZVÝRAZNÍ VAŠE CHARISMA
K názvu značky Charismo nás inspirovalo silné působení vůní na okolí. Charismo je jako charisma – schopnost vzbuzovat obdiv a věrnost, zvláštní dar osobní přitažlivosti a kouzla osobnosti, který zanechá dojem hned při prvním setkání. 
VŮNĚ, KTERÁ ZANECHÁ DOJEM. "
Značka Charismo má v nabídce celkově 15 vůní, ze kterých jsou 3 z limitované edice. Já dostala celkově 14 vzorků parfémů a z nich jsou 2 limitované vůně.


Dámské parfémy
Nejprve bych vám něco chtěla říct o dámských vůních. Těch mají v nabídce celkově 9 vůní, ale z toho jsou 2 limitované edice. Postupně vám o každé řeknu, z čeho se skládá a pak můj osobní názor na vůni. Berte to trochu z ohledem, protože každý z nás má jiný vkus na vůně a líbí se mu něco jiného. :)

Charismo No. 1
Na první přičichnutí mi není vůně úplně sympatická, ale postupně se na kůži rozvine až se z ní stane příjemná vůně. Necítím v ní nic konkrétního, takže vám vůni nedokážu blíže specifikovat, snad si ji dokážete představit podle originálního popisu.
Plné balení vůně má 50 ml a stojí 400,-.

Charismo No. 2
Tato vůně je po nastříkání je příjemná, označila bych ji jako hodně sladkou a cítím z ní vůni ananasu. Tato vůně se mi líbí :).
Plné balení vůně má 50 ml a stojí 400,-.

Charismo No. 3
Tato vůně je hodně výrazná a květinová. Květinové vůně mi obecně nevadí, ale tato je až moc květinová, takže si nedokážu představit používat tuto vůni na sebe. Jako osvěžovač vzduchu by se mi líbila, ale na sebe bych ji nepoužívala. Ale toto je jen můj názor, takže někdo z vás by mohl mít úplně opačný :)
Plné balení vůně má 50 ml a stojí 400,-.

Charismo No. 4
Tato vůně je hodně svěží, květinová a zároveň příjemně nasládlá. Moc se mi líbí, protože je tak akorát výrazná :)
Plné balení vůně má 50 ml a stojí 400,-.

Charismo No. 5
Tato vůně je hodně svěží a jsou v ní lehce cítit květiny. Dokonce se mi zdá, že je mi nějak povědomá a je dost možné, že tuto vůni používá i někdo v mém okolí. Za mě je moc příjemná :)
Plné balení vůně má 50 ml a stojí 400,-.

Charismo No. 6
Tato vůně je dost výrazná a celkově je velmi specifická. Je jemně nasládlá, ale hlavně je to kořeněná vůně. Tuhle vůni na 90% používá moje lékařka, protože to k ní mám úplně zafixované. :) Já sama bych si ji nepořídila, protože se mi hodí spíše pro starší věkovou kategorii, ale není nepříjemná.
Plné balení vůně má 50 ml a stojí 400,-.

Charismo No. 8
Tato vůně je druhá nejlepší, jakou nabízí. Neřekla bych, že je květinová, protože z ní jdou cítit hlavně citrusy. Díky tomu je velmi svěží a hrozně příjemná. Na léto by byla jako stvořená :)
Plné balení vůně má 50 ml a stojí 400,-.

Charismo No. 13
Tuto vůni jsem ve vzorečku nedostala, takže nemohu posoudit, jak voní ve skutečnosti.
Plné balení vůně má 50 ml a stojí 540,-.

Charismo No. 14
Tato vůně je podle mě nejlepší ze všech dámských parfémů. Je to jemná květinová vůně, která je hrozně moc příjemná a právě tuto verzi parfému mám i v plném balení, takže vám o ní níže něco málo řeknu. 
Plné balení vůně má 50 ml a stojí 540,-.

Unisex parfémy
Unisex vůně jsou v nabídce 2 a obě jsou ze stálého sortimentu.

Charismo No. 7
Ikdyž je tato vůně označená jako unisex, podle mě se spíše hodí pro muže než pro ženy. Pro muže je sice trochu netypická, protože se k dřevité vůní přidává i sladká, ale i tak je příjemná a dokážu si představit, že by můj přítel tuto vůni měl používat.
Plné balení vůně má 50 ml a stojí 450,-.

Charismo No. 9
Naopak tato unisexová vůně se mi hodí spíše pro ženy. Je to jemná svěží vůně, ve kterém cítím hlavně květiny a někde v pozadí i lehce citrusy.
Plné balení vůně má 50 ml a stojí 450,-.

Pánské parfémy
Pánské vůně jsou celkově 4 a jedna z nich je z limitované edice.

Charismo No. 10
Tato vůně se mi vůbec nelíbí, nejspíš to bude tím, že obsahuje levanduli a tu já nesnáším. Mému příteli se tato vůně líbí, ale není to nic z čeho by byl mega nadšený.
Plné balení vůně má 50 ml a stojí 400,-.

Charismo No. 11
Tato vůně smrdí ještě více než ta předchozí, jde v ní ještě více cítit levandule a to já nemůžu ani cítit. Tentokrát nevoní ani mému příteli.
Plné balení vůně má 50 ml a stojí 400,-.

Charismo No. 12
Tahle vůně za mě není nejhorší a docela mi voní. Označila bych ji jako orientální, ale připadá mi i docela nasládlá. Mému příteli se nezdá nejhorší, ale jsou i lepší vůně.
Plné balení vůně má 50 ml a stojí 400,-.

Charismo No. 15
Tato vůně je z limitované edice a podle mě a mého přítele voní nejlépe ze všech, které jsou v nabídce. Je to taková ta typická pánská vůně, které nemám, co vytknout. :)
Plné balení vůně má 50 ml a stojí 540,-.


Výdrž parfémů ze vzorků jsem neposuzovala, ale mohu vám říct, jakou výdrž má parfém No. 14. Parfém na sebe dám před odchodem do školy, odpoledne mi ze zápěstí už moc nejde cítit, ale na oblečení se drží úplně celý den a dokonce i následující ráno jde cítit. Já jsem zvyklá parfém použít každé ráno a někdy i odpoledne, když jdu někam pryč. S výdrží jsem spokojená a celkově se mi tato vůně líbí :) Akorát bych chtěla zmínit, že se vůně ve vzorku malinko liší od reality, protože ve vzorku je tato vůně méně květinová něž doopravdy. Nevím, zda to tak je jen u této verze nebo to tak je u všech vůní, protože jsem v plném balení mohla vyzkoušet jen tuto. :)
Když vám parfém přijde, tak k němu je i krabička. Flakónek vůně je ze skla a jeho víčko je plastové. Celkový vzhled parfému se mi líbí. :)

A teď už soutěž!!
Jak už jsem psala výše, tak se mi pro vás podařilo získat 3 parfémy do soutěže! Dokonce jsem si je mohla vybrat podle svého vkusu, tak snad se vám budou líbit. :)
Domluvila jsem to tak, že značka Charismo do soutěže věnovala 1 dámský, 1 unisex a 1 pásnký parfém! Z dámských jsem vybrala No. 8, unisex je No. 9 a pánský je No. 15.
Podmínky soutěže:
1) Odebírat (být pravidelným čtenářem) můj blog v levém sloupci nahoře.
2) Napsat pod tento příspěvek komentář, ve kterém bude parfém, který jste si vybrali- dámský (08), unisex (09) anebo pánský (15), email, na který vám můžu napsat v případě výhry a odpověď na otázku- MÁTE NĚJAKÉ PŘÁNÍ, KTERÉ SI PLÁNUJETE TOTO LÉTO SPLNIT?
3) Každý může napsat pouze 1 komentář. Pokud byste chtěli napsat 2 komentáře a zvýšit tak pravděpodobnost své výhry, tak musíte dát like na mou facebokovou stránku- odkaz.

KDO NESPLNÍ PODMÍNKY, NEMŮŽE VYHRÁT. BUDU TO KONTROLOVAT :)
Výherci budou celkově 3 a budu je vybírat náhodně. Výherce získá verzi parfému, kterou měl napsanou v komentáři. Soutěž končí 15.6 a vítěze vyhlásím na svém facebooku 16.6 a zároveň jim napíšu email. Vítězové budou mít čas do 19.6, aby se mi ozvali, jinak vyberu nové výherce. 

Děkuji stránce charismo.cz za poskytnutí parfému k recenzi a parfémů do soutěže.

You May Also Like

49 komentářů

  1. GFC: Adéél
    Líbil by se mi dámský (08) parfém.
    adelkazamrzlova@seznam.cz
    Tohle léto bych chtěla jet na dovolenou s přítelem a půlroční dcerou.

    OdpovědětVymazat
  2. FB: zaru mucikexová
    adelkazamrzlova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. GFC Lucie Martináková
    Líbí se mi dámský parfém (08)
    lucie.martinakova@email.cz
    A přes léto si chci splnit přečtení aspoň ti knih :)

    New in: April 2015 + GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  4. GFC: Christy
    Vybrala by som si dámsky parfém :)
    christyshades.blog@gmail.com
    Najskôr brigáda a potom zaslúžená dovolenka. :)

    OdpovědětVymazat
  5. GFC: Peťuška
    vybrala by som si dámsky parfém (08)... :)
    cez leto si chcem konečne tak poriadne oddýchnuť, mať pokoj od starostí... tak dúfam, že sa to podarí... :)

    reichlova.petra@zoznam.sk

    OdpovědětVymazat
  6. FB: Peťuška Reichlová

    reichlova.petra@zoznam.sk

    OdpovědětVymazat
  7. Já chci jen napsat, že mám Charismo 13 a je úžasná. Měli vám ji poslat, protože třináctka je jemná, lehce květinová a několikrát se mi stalo, že se mě lidé ptají, čím příjemným to voním. A pak číslo 5 to u mě taky vede. Svěží, lehká a na léto úchvatná:) Kamila

    OdpovědětVymazat
  8. sledujem ako Ľúbezná, vybrala by som si unisex a jediné čo si chcem splniť je, aby som sa dostala na výlet do Prahy, ale hlavne, aby som si užívala každú jednu minútu tohto leta, aj keby to malo byť len osamote s knihou :)

    OdpovědětVymazat
  9. GFC - kristýna Košulčiová
    FB - Kikina Kristýna Košuličocá
    chtěla bych si užít léto z přáteli :)
    tynka.kosulicova@seznam.cz
    a líbí se mi unisex 09 :)

    OdpovědětVymazat
  10. GFC Veronika
    No tak přes léto bych se chtěla podívat po různých zámcích s přáteli :)
    Chtěla bych dámský nebo unisex :)
    vermrackova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  11. Chtěla bych pánskou vůni. :) A na léto mám zatím jen jeden plán - navštívit Německo.

    GFC: Mycakestyle1
    kostkova.pavla@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Chtěla bych pánskou vůni. :) A na léto mám zatím jen jeden plán - navštívit Německo.

    FB: Pavla Kostková
    kostkova.pavla@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  13. 1. GFC: ZdeňkaM
    2. Dámský 08
    3. zdenkamartinakova@gmail.com
    4. Chtěla bych přečíst všechny knížky od Johna Greena co jsou přeložené do češtiny. :)

    OdpovědětVymazat
  14. FB: Denika Abomination
    zdenkamartinakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  15. GFC: Zuzana Zelienková
    Chcela by som dámský (08).
    Mail - zuzka.zelienkova@gmail.com
    Cez leto by som chcela ísť niekde na dovolenku...no ak nám to s mužom v práci výjde a budeme mať dlhšie voľno :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj, sleduji přes GFC jako Easy on the Eye.
    Parfém by se mi líbil dámský 08.
    Tohle léto bych se chtěla zase podívat do Londýna.
    Email: easyontheeyeblog(zavináč)gmail.com

    OdpovědětVymazat
  17. Krásně napsaný článek, láká mě ten unisex 09 :)
    GFC Nelly Bor
    Doufám, že se o prázdninách někam zavezu na výlet :D
    nelca.bor@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Hezký večer :) GFC Simona J.
    Libí se mi dámský 08.:)
    Na léto mám zatím v planu jenom Chorvatsko s přáteli:))
    simonaa13@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  19. +FB Simona Jeřábková
    simonaa13@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. ráda bych parfém pánský (15), co se týče léta, tak nějaké speciální přání ani plány zatím nemám, jen prostě co nejvíce relaxovat a užít si je, protože to budou moje poslední dlouhé letní prázdniny, ach, jak ten čas letí :-D
    MikulkovaVendula@seznam.cz
    p.s. doufám, že ta 5 v datech začátku a ukončení soutěže je ve zkutečnosti 6 ;)

    OdpovědětVymazat
  21. vybrala by som si damsky
    n.princess@azet.sk
    na leto planujem popracovat hlavne na blogu , a navstivit priatelov v prahe a ist na vychod svk
    gfc tento ucet

    OdpovědětVymazat
  22. Sleduji te GFC: Niki Majtánová
    Já bych si vybrala unisex. Přijde mi to lepší, jelikož to mohou používat všichni. A co se týče přání na léto, tak mám ; a to jet s přítelem do Prahy na víkend a jít bydlet do vlastního bytu :) Tak doufám, že se i to splní :)
    Nniki13@seznam.cz
    http://luxybeauty.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  23. Sleduji jako Kristýna Macková, krikym@gmail.com
    Těžké rozhodování ve výběru jedné vůně líbí se mi 8 i 9,oběvypadají podle popisu zajímavě. Vykoupat se v nějakém jezeře ve Švýcarsku, tak snad se mi to podaří uskutečnit.

    OdpovědětVymazat
  24. Přes GFC sleduju jako Iveta Skutková
    Je to těžký, ale nakonec bych se rozhodla asi pro unisex :)
    A přání na léto mám hlavně, ať se nějak shodneme s tetou na termínu, kdy s ní se ségrou přijedeme na prázdniny, protože by mě hodně mrzelo, kdyby to letos nevyšlo, neboť je to vždy to nejlepší z celých prázdnin :)
    ivetaskutkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  25. mail: veru.cechova@gmail.com
    Nejvíc mě zaujal asi parfém 09.
    O prázdninách bych snad už konečně mohla naučit hrát na kytaru :D

    OdpovědětVymazat
  26. GFC: Terka Černá
    Měla bych zájem o dámský (08) :)
    E-mail: Te-ri-nka@seznam.cz
    O prázdninách bych si chtěla splnit brigádu, odpočinek a autoškolu :)

    OdpovědětVymazat
  27. GFC - Diary of a Girly Things
    Chtěla bych parfém 09 - unisex
    diaryofagirlythings@seznam.cz
    O prázdninách si plánuji obarvit hlavu na hodně tmavě hnědou nebo černou. Tak snad to vyjde. :D :)

    OdpovědětVymazat
  28. FB - Jana Pelíšková
    Chtěla bych parfém 09 - unisex
    diaryofagirlythings@seznam.cz
    O prázdninách si plánuji obarvit hlavu na hodně tmavě hnědou nebo černou. Tak snad to vyjde. :D :)

    OdpovědětVymazat
  29. GFC: Barborka
    Vybrala by som si parfém 09 - unisex
    bacikova.b@gmail.com
    A cez prázdniny si chcem splniť len jedno prianie, a to užiť si naplno každý deň s mojím priateľom a rodinou :)

    OdpovědětVymazat
  30. FB: Barbora Bačíková
    Vybrala by som si parfém 09 - unisex
    bacikova.b@gmail.com
    A cez prázdniny si chcem splniť len jedno prianie, a to užiť si naplno každý deň s mojím priateľom a rodinou :)

    OdpovědětVymazat
  31. GFC : Dominika Grešová
    yourdominica@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  32. FB : Dominika Grešová
    yourdominica@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  33. 1. FB: Mirka Mirča
    2. Dámský 08
    3. MGrunova@seznam.cz
    4. Pokud se plány podaří zrealizovat .... pár dní strávit se synem někde na jihu u slané " louže " ...

    OdpovědětVymazat
  34. GFC:Barbora Benešová
    barunkazezamku@seznam.cz
    Měla bych zájem o dámský (08)
    Plány na léto jet na tábor a do Itálie s rodiči :)

    OdpovědětVymazat
  35. Sleduji přes GFC pod jménem Klára Komrsová a letos bude léto bez plánů, věřím že ty neplanovane zážitky budou také stát za to :) podle popisů se mi libi unisex vůně :-) k.komrsova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  36. A nic mi neunikne ani na facebooku, také pod jménem Klára Komrsová

    OdpovědětVymazat
  37. Ahoj:)
    líbil by se mi dámský (o8) parfém.
    můj email je- matinaa.soukupova@seznam.cz
    A v létě bych chtěla jet na dovolenou:)

    OdpovědětVymazat
  38. Ahojda ^^
    - Sleduju tě tu jako Lucie Sondová
    mail: sondova.lucka@gmail.com
    -jsem holka, takže určitě 08, dámský parfém
    -a s rodinou pojedu na dovolenou, taky na anime festival, ale chci si hlavně oddechnout a relaxovat :) (i když mi v tom trošku bude bránit brigáda)

    OdpovědětVymazat
  39. Ještě tě sleduju na FB jako Lucka Sondová <- výš taky toto jméno, přepsala jsem se :D
    sondova.lucka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  40. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  41. + přidávám komentář za sledování na Facebooku
    theclairebiebs@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  42. Sleduji Tě jako Klára Odehnalová.
    Vybrala bych si dámský parfém.
    theclairebiebs@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  43. GFC: Daniel Vlk
    Líbí se mi pánský (15).
    danielvlk30@gmail.com
    Na léto se nejvíce těším kvůli dovolené :)

    OdpovědětVymazat
  44. GFC: Kateřina Výmolová
    vymolovak@gmail.com
    Líbí se mi dámský 08
    A v létě si přeju hodně cestovat a relaxovat :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)