Řasenka Scandaleyes Retro Glam od Rimmelu :)

by - 6:30

Poslední měsíc používám tuto řasenku téměř každý den a chtěla bych vám o ní něco říct, protože vůbec není špatná. :)

Obal řasenky je moc pěkný a líbí se mi. Řasenka má kartáček ve tvaru přesýpacích hodin, kterého jsem se trošku bála. Řasenka zpočátku byla hodně mokrá a dost slepovala. Nejproblematičtější je podle mě ta zúžená část uprostřed kartáčku, protože na ní pokaždé zůstane dost barvy. Řasenka krásně prodlužuje, jemně zahustí, dodá objem, začerní a celkově řasy zvýrazní. Mě trochu vadí, že na řasách nechá velký nános řasenky a řasy pak vypadají dost slepeně. Já mám nejraději, když mám husté a dlouhé řasy, které na sobě nemají veliký nános řasenky. Ale každému vyhovuje něco jiného :) Každopádně, já pak řasy vždycky ještě pročešu kartáčkem od staré řasenky, abych měla řasy více rozdělené. Řasenka schne rychle, během dne se nedrolí ani neopadává a s jejím odlíčením také nemám žádný problém. 
Řasenka má 12ml,  je v odstínu 001 Black a její cena je kolem 190,-. Určitě se dá sehnat levněji, protože Rimmel má slevy hodně často. 
Já jsem celkově s řasenkou spokojená, ikdyž po každém použití řasy ještě pročesávám jiný kartáčkem. Dělám to u hodně řasenek, takže mi to ani nevadí. :)

Fotky před a po nanesení řasenky:

Jaký efekt se vám víc líbí na mých řasách- jen nalíčené, nebo i pročesané? Máte s touto řasenkou zkušenost? Jak sedla vám? :)

You May Also Like

10 komentářů

  1. Dělá ti nádherný řasy. Já s ní bohužel spokojená nejsem, je šílená mokrá, takže se obtiskává co to jde, rozmazává se a nejhorší je, že mi z ní pálí oči a to je až tak citlivý nemám.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jakmile jsem ji začala používat, tak jsem měla hrozně podrážděné oči a myslela jsem si, že je to díky ní. Pak jsem ji přestala používat na chvíli, ale oči mě pořád zlobily. Teď ji používám denně a zjistila jsem, že mi oči dráždil odličovací olej od Saloos :( Nejsem si tím jistá na 100%, ale znova jsem už ho raději nezkoušela...

      Vymazat
  2. Tvoje riasy vyzerajú veľmi pekne a prirodzene, čo je podľa mňa určite krajšie ako hrubý nános maskary. :) Neskúšala som ju, momentálne používam od L'oreal Volume Million Lashes a veľmi som s ňou spokojná! Vlastne ako so všetkými maskarami od L'oreal.
    ChristyShades

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem spíše pro oddělené a husté řasy a slepené se mi vůbec nelíbí a ráno moc času (a nálady) na rozdělování řas není :D každopádně tahle po tom rozčesání vypadá hezky, možná i to "před" bych brala... :D Stejně jako Christy jsem jednou vyzkoušela tu od L'oreal Volume Million Lashes a je super!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se ty nerozdělené řasy nelíbí, takže je prostě ráno 2x přejedu jiným kartáčkem a je to :) Netrvá to zas tak dlouho, takže mi to nevadí :)

      Vymazat
  4. Po procesani se mi moc líbí efekt na tvých božích, ale tento krok navíc by mi osobně vadil :( a nemáš problém s tím, že přetáhneš až na víčko ? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, řasenka mi občas na víčku skončí, ale to setřu vatovou tyčinku, takže v pohodě :)

      Vymazat
  5. Víc se mi líbí pročesané řasy. Tahle řasenka vypadá dobře, zrovna přemýšlím, že by to chtělo nějakou novou řasenku :D :)

    Life by Peggy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkoušela jsi řasenku SuperShock? Ta je za mě nejlepší! :)

      Vymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)