Oblíbenci za měsíc duben :)

by - 6:30

V minulém díle jsem měla oblíbené produkty jasné, ale tenhle měsíc jsem se nemohla rozhodnout, jaké produkty vám mám ukázat. Nakonec jsem pár vybrala, tak se na ně koukneme blíže :)

Mým obrovským oblíbencem je parfém od Avonu Little Black Dress. Je to spíše silnější vůně, která není pro každého, ale mě se hrozně líbí! Řekla bych, že je spíše pro starší věkovou kategorii. Vůni nedokážu popsat, ale samotný parfém na mě díky výrazné vůni drží dlouhou dobu a hodně dlouho se drží i na oblečení. Parfém má 50 ml a stojí kolem 500,-. Asi na něj nebudu psát žádnou recenzi, ale jen jsem vám ho chtěla ukázat. Tento měsíc jsem znovu objevila tělové mléko od Cienu a express dry drops od Essence. Tělové mléko jsem si pořizovala loni v létě na dovolené a trochu jsem na něj zapomněla. Nyní jsem ho znova začala používat a moc mi vyhovuje. Brzo se na něj objeví recenze ale prozradím, že krásně voní a dobře hydratuje pokožku :) Kapky se používají k urychlení schnutí laků a více vám o nich řeknu až v recenzi. :) Zařadila jsem sem i houbičky na makeup. Jsou sice vyprané, ale makeup a korektor z ní nepustil úplně, takže vypadají nechutně. Recenze na modrou houbičku a recenze na houbičku Sefiros

Z dekorativky tu mám tentokrát 3 produkty. Na řasenku Scandaleyes Retro Glam jste už mohli číst recenzi (zde). Řasy prodlouží, zvýrazní, jemně zahustí, dodá objem, ale bohužel trochu slepuje. Vždycky si po ní řasy ještě rozčesávám starým kartáčkem od řasenky a mé řasy pak vypadají docela přirozeně. Od Rimmelu tu mám ještě pudr Stay Matte, který jsem si pořizovala minulý měsíc. Kupovala jsem si ho hlavně kvůli ceně- pořizovala jsem ho za 56,-! Už jsem ho kdysi měla a neseděl mi, ale rozhodla jsem se ho zkusit znova a musím říct, že není špatný :) Nepřijde mi úplně nejlepší, jak tvrdí ostatní lidé, ale je fajn. V dubnu by se na něj také měla objevit recenze :) Poslední produkt je oční stín od Gabrielly Salvete, který je v odstínu 02. Stín docela dost práší, ale má krásný odstín, takže to překousnu :) Více si o něm můžete přečíst zde v recenzi. 

Jaké jsou vaše aktuální oblíbené produkty? Máte s nějakým produktem zkušenost? Co vy a pudr Stay Matte- milujete ho nebo nenávidíte? :)

You May Also Like

16 komentářů

  1. Až dopoužívám aktuální pudr, tak si chci koupit Stay Matte - ještě jsem ho neměla a podle recenzí, by mi mohl vyhovovat :) a za tu cenu! :D Já si teď oblíbila používat makeup Oriflame Perfect Fusion místo korektoru, jelikož déle vydrží a má lepší světlejší odstín :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mléko od Cien je skvělé. Taky ho ráda používám, a jejich mangové máslo je můj miláček.. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na másla od Cienu se musí podívat, pořád je někdo vychvaluje! :)

      Vymazat
  3. vôňa je super, už som ju kedysi mala, a púder používa ségra a tiež sa mi zdá fajn :) od Cien mám tiež maslo :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám k té vůni i mýdlo a tělové mléko a nemůžu se dočkat až je začnu používat :)

      Vymazat
  4. Tieto Rimmel riasenky ja milujem, kúpila som si už asi štvrtý variant a sú vynikajúce, dodajú riasam neskutočný objem.

    OdpovědětVymazat
  5. U této se mi zdá, že dodá hlavně délku než objem. :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Púder Stay Matte používam už niekoľko rokov, no nedávno som si kúpila od NYC, ktorý všetci chvália, tak som zvedavá. :)
    ChristyShades

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pudr od NYC jsem už měla, ale taky mi nepřijde nějak výjimečný :)

      Vymazat
  7. Stay Matte je naprosto super! :-)
    Zvu vás všechny na giveaway, ve které můžete vyhrát úžasné sérum na řasy určené pro zhuštění, prodloužení a větší objem řas :-).

    OdpovědětVymazat
  8. Pudr Stay Matte používám už strašně dlouho a jsem s ním pořád moc spokojená :) a ta řasenka taky vypadá moc dobře.

    Life by Peggy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si pudr taky oblíbila a mám i bázi pod makeup ze stejné řady. :)

      Vymazat
  9. Přemýšlím, zda si ten pudr znova pořídit nebo ne :D počkám si na recenzi, jestli ji máš v plánu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si ho pořizovat už nechtěla, ale za tu cenu jsem si říkala, že ho ještě prubnu no, :)

      Vymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)