PlnáPeněženka.cz :)

by - 6:30

Dnes to nebude recenze, ale chtěla bych vám ukázat jeden v celku nový web, který mi přijde hodně dobrý. Jedná se o web PlnáPeněženka.cz. :)

Dnes bych vám chtěla říct, jak to na webu funguje. Ze všeho nejdříve se musíte zaregistrovat. Po registraci se vám na účet načte částka 50,- za registraci. Poté si vyberete eshop, z jakého chcete objednávat (a že jich je)! V nabídce najdete přes 100 různých eshopů týkajících se hodně oblastí, např. kosmetika, sport, domácnost, móda... U každého eshopu se vám ukáže "sleva", kterou budete mít jakmile v eshopu nakoupíte. Slevu nedostanete ihned při nákupu, ale až po zaplacení se vám částka připíše na váš účet na PlnáPeněženka.cz. Jakmile se vám tam na účtu nasbírá minimálně 100,-, tak vám částku pošlou na váš bankovní účet. 
Eshop krása.cz nabízí nabízí třeba 5% zpět, některé eshopy nabízí až 15% zpět. 
Na webu nyní probíhá i akce a když tam přivedete kamaráda, získáte 200,-. Kamarádů můžete přivést až 10, takže můžete získat i 2000,-.Více se o této akci můžete dočíst zde

Já sama jsem zatím neobjednávala, ale brzo už objednám. Určitě pak dám vědět, jak nákup probíhal a jak jsem byla spokojená :)

Máte s webem zkušenost? Jakou? Líbí se vám ten nápad, že dostanete část peněz zpět? :)

You May Also Like

7 komentářů

  1. Koukala jsem na jedno zahraniční video a zjistila jsem, že v drogeriích to tak mají normálně, že když máš třeba nějaký kupónek, tak dostaneš dva dolary zpátky na svou kartu v tom obchodě zřizenou atd. :D Tohle vypadá taky dobře :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nevypadá to vůbec špatně! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkná recenze, děkujeme. :-) Pokud bude cokoliv potřeba, rádi vám i čtenářkám odpovíme jakékoliv dotazy ohledně získávání peněz zpět z ceny nákupu přes PlnaPenezenka.cz.

    Krásný den přeje
    Michal
    z týmu PlnaPenezenka.cz
    michal(z)plnapenezenka(t)cz

    OdpovědětVymazat
  4. Určitě na to mrknu, bylo by to fajn. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pak mi klidně dej vědět, jak si s tímto webem spokojená :)

      Vymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)