Nákupy ÚNOR 2015 :)

by - 6:30

Dnes tu máme první článek v měsíci a to znamená co? Nákupový článek!! Tento měsíc jsem se opět snažila moc nenakupovat, protože šetřím. I tak se mi pár věcí nahromadilo :)

Chtěla jsem sem zařadit i fotku limitky, kterou jsem vyhrála a asi vás s ní už šíleně štvu. Přísahám, že toto je poslední článek, ve kterém se objevila :) Na fotce můžete vidět kousky, které jsem si nechala já a moje sestra. Na tyto produkty jsem už psala i recenzi a dám vám sem odkaz. 1. část- klik, 2. část- klik a o 3 produkty této limitky můžete u mě na blogu i soutěžit- klik

Možná vám to přijde zvláštní, ale tyto produkty mám od kamarádek k narozeninám (ano, idkyž je mám až v dubnu). Každý rok to děláme stejně- vybereme si nějaký eshop, dáme si nějakou částku a každá si za tu částku vybere 1 nebo více kosmetických produktů. Tentokrát jsme se dohodly na eshopu dekorativka. Já si vybrala paletku 5 zapečených očních stínů od Makeup Revolution v odstínu Pure and Innocent za 129,-, ale na eshopu už ji v nabídce ve stejném odstínu nemají. Další věcí je houbička na makeup za 59,-, konkrétně ji můžete koupit zde- klik. Potřebovala jsem nějaký povrchový lak a z nabídky mě zaujal rychleschnoucí lak od Jordany, který stál 49,- a pořídit ho můžete zde- klik. A poslední věcí je voděodolná tužka na oči v odstínu 05 Azuro, kterou jsem si vybrala, protože mi bude ladit k plavkám v létě. Tužka stála 52,- a mají ji v nabídce v různých odstínech, zde máte konkrétní odkaz na ten můj- klik

Těchto posledních produktů jsem si koupila sama. Na vinted jsem našla antibakteriální gely na ruce od Bath&Body works za krásných 59,-. Řekla jsem o tom kamarádkám, sestře a mamce a ihned jsme je od prodávající objednaly, bohužel už nemá ani jeden na prodej, takže vám sem odkaz nebudu dávat. Já má verzi s ostružinami a voní naprosto božsky :) V Tetě jsem objevila nějakou akci a pořídila jsem si oční stín od Astoru v odstínu  za 20,-. V Tetě jsem také sehnala mini tužku na rty od Miss Sporty v odstínu 010 . Jak víte, tak jsem avonlady a občas se mi bohužel stane, že si nějaká ze zákaznic produkt nakonec nevezme a odmítne ho. Teď se mi to stalo s tělovým mlékem od Avonu z řady Planet Spa a já si ho rozhodla nechat. Jeho cena byla asi 90,-. Na vinted jsem sehnala i řasenku od Rimmel Scandaleyes Retro Glam. Cenu vám neřeknu, protože jsem ji s jednou slečnou vyměnila. 

To by bylo za tento měsíc vše :) V březnu nemám v plánu žádné nákupy konkrétních produktů, tak uvidíme. 
Co jste si koupily vy? Máte zkušenost s nějakým produktem? Jaké antibakteriální gely na ruce používáte vy? Máte nějaké doporučení? Pokud používáte ty od Bath&Body Works, kde je kupujete?

You May Also Like

10 komentářů

  1. Ten antibakterialni gel se ke mně vůbec neměl dostat, láska na první očuchani :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jooo, to chápu. Jak jsem dostala své první, tak mi bylo jasné, že budu muset mít další. :)

      Vymazat
  2. Taky žasnu nad tím antibakteriálním gelem :D Voní zajímavě, krásně! :) Těším se na recenzi paletky zapečených stínů, mě se hodně zalíbila, hlavně kvůli pigmentaci :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já si tento měsíc koupial linku od Dermacolu a balzámek z Yves Rocher. Moc se mi líbí paletka očních stínů a řasenka od Rimmelu :)

    Life by Peggy

    OdpovědětVymazat
  4. Řasenku ScandalEyes mám už asi třetí a naprosto ji miluju :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ji zatím zkoušela párkrát a zdá se mi trochu mokrejší.. :\

      Vymazat
  5. Já si říkám každý měsíc jak budu strašně šetřit a pak když vidím za ten měsíc kolik se mi toho nahromadilo, tak mě to děsí :D Tento měsíc to nebyla vyjímka :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mi se šetření daří, ale nemám úplnou nakupovací stopku, takže se to ještě dá :)

      Vymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)