Korektor Affinitone od Maybelline :)

by - 6:30

Už mám druhé balení tohoto korektoru, ale na blogu se na něj pořád neobjevila žádná recenze a proto to jdu nyní napravit! :)
Obal korektoru je z plastu a víčko na tubičce pevně drží. Aplikátor je houbičkový a má zaoblený tvar. Korektor nanáším vždy tímto aplikátorem a poté ho zapracuju prsty nebo houbičkou. Nemá žádnou specifickou parfemaci, řekla bych, že je spíše úplně bez vůně. Tento korektor je v odstínu 02 Natural a je to nejsvětlejší odstín, který se u nás prodává. Což je trochu škoda, protože je docela tmavý a pokud jste bledule jako já, tak vám nebude odstínem sedět. Na fotce níže se můžete sami podívat. Konzistence korektoru je krémová a krytí mi vyhovuje. Zakryje mi nedokonalosti i kruhy pod očima, ale aktuálně si ho musím kvůli odstínu míchat, abych neměla na pleti oranžové fleky.  Pod očima mi trochu zalézá do vrásek, ale to mi dělají úplně všechny korektory, takže mu to nebudu vyčítat. Výdrž není vůbec špatná, vydrží mi skoro celý den na místě, ale už ne ve stejném stavu jako ráno hned po aplikaci. 
Korektor má 7,5 ml a prodává se za 120,-. Můžu ho doporučit, ale byla bych raději, kdyby byl dostupný i ve světlejší verzi.

Na porovnání jsem vám vedle tohoto korektoru swatchla nový korektor od Astoru v odstínu 001 Ivory, který mi aktuálně sedí. Na korektor od Astoru se na blogu brzo objeví recenze. 

Jaký korektor je váš oblíbený? Měli jste možnost vyzkoušet tento? Jak vám vyhovuje? :)

You May Also Like

12 komentářů

  1. Už jsem si ho podruhé nekoupila, protože jsem našla nové oblíbence u Astoru a Essence :D myslím, že korektor Fitme od Maybeline má světlejší odstín než tento ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten Astor se mi zas tak dobrý nezdá, ale více v recenzi ;) Od Essence jsem měla jen ten dvoubarevný a nebyl nic moc, už mi dochází a znova si ho koupím. Na ten Fit me se v budoucnu mrknu ;)

      Vymazat
  2. To je teda riadny rozdiel, ja to s tými odtieňmi fakt nechápem, odkiaľ na ne chodia. Všetko tmavé a príšerne oranžové alebo príliš žlté, čo sme Číňania či nejaký Afričania.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky to nedokážu pochopit. Nejhorší je to u makeupů.. :/

      Vymazat
  3. Měla jsem ho a byla jsem s ním strašně spokojená, zatím je to nejlepší korektor pod oči, který jsem vyzkoušela. Ze začátku jsem se taky bála, že bude dost tmavý.. on je tmavší, ale tím, že je více do oranžova, tak si skvěle poradí právě s namodralými kruhy pod očima a dokáže je dost efektivně zakrýt:) Byl to fakt můj velký oblíbenec, teď mám právě ten od Astoru a ten tak dobrý rozhodně není..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím s tebou souhlasit, taky se mi tento zdá mnohem lepší než ten Astor. Na Astor se brzo objeví recenze :)

      Vymazat
  4. Taky ho mám a taky už mám druhé balení :) Přesně, kdyby byl k sehnání i světlejší odstín, tak bych jiný korektor asi už nikdy nekoupila :D

    OdpovědětVymazat
  5. Tento korektor vypadá dobre! Keď budem mať peniaze, asi si ho objednám. Ja mám korektor od Maybelline- Fit Me a je dobrý. Práve som si objednala od Astoru myslím že 002 Sand a teším sa na tvoju recenziu. Hádam bude stáť zato (myslím korektor :D). Inak pekný článok! :)

    Môj blog: http://style-makeup-tips.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No za mě to není žádný zázrak. No, uvidíš v recenzi :)

      Vymazat
  6. Preferuji spíš tuhé korektory. Ale ten rozdíl oproti Astoru.. :D Hodně velký.

    Life by Peggy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tuhý jsem měla jen 1 od Essence, ale moc mě laká ten od Catrice. :)

      Vymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)