Tekuté oční linky DeepLiner od Estyle :)

by - 6:30

Jsem tady s recenzí na poslední produkt od kosmetiky Estyle, který vlastním. Psala jsem už recenzi na tri očních stínů a na lesk a tužku na rty. Se všemi výrobky jsem byla spokojená, myslíte, že budu chválit i dnes? :) Budu a to pořádně!
Předem Vám říkám, že toto jsou druhé tekuté linky, které jsem kdy vyzkoušela. Obal linek je moc pěkný a jednoduchý, víčko pevně drží a linky se také otevírají dobře. Nevím, jaky aplikátor je většinou u tekutých linek, ale tento má pevný hrot, který se ani po téměř 2 měsících používání nezlomil ani se nezačal nijak třepit. Ikdyž hrot krásně drží svůj tvar, tak na víčko je velmi jemný a aplikace není nepříjemná. S hrotem dokážete nakreslit úplně tenkou linku podél řas i výraznější linky bez problému. Velmi oceňuju, že v kalíšku s barvou je kulička, která Vám promíchává obsah a tím pádem linky nezhoustnou. Já jsem na dělání linek kopyto, ale s těmito mám linku hotovou téměř ihned. Linka je hned po nanesení lesklá, protože je mokrá, ale asi po 30 sekundách zaschne a má na víčku matný finish. Pigmentace linek je dokonalá, už v první vrstvě je barva sytě černá. Výdrž je také naprosto skvělá, v pohodě zvládá na víčku i 13 hodin bez jakéhokoliv vyblednutí nebo rozmazání.
Linky mají 3 ml a můžete je pořídit zde za krásných 77,-.
Pokud linky používáte, tak ani minutu neváhejte a kupte si je. Já sama už jistě vím, že v budoucnu budu potřebovat další balení a dokonce tyto linky plánuju koupit i pár známým. Opravdu jsou naprosto skvělé a to i pokud jste na linky kopýtka jako já :D Věřte mi :) 

Navnadila jsem Vás na tyto linky? Vlastníte nějaký produkt značky Estyle? Jakým produktem si nejčastěji linky malujete? :)

Děkuji stránce Chris Cosmetics za poskytnutí produktů k recenzi.

You May Also Like

4 komentářů

  1. Tekuté linky jsem zkusila jenom od Elf a hodně mi vyhovují, ale ráno stejně používám spíše tužku na oči, jelikož to je rychlejší, nemusím čekat než to zaschne a většinou je na výběr hodně barev tužek :)

    OdpovědětVymazat
  2. No nalákala si mě na ně :) a tyto jsou vyjímečné v tom, že skoro všechny linky s tímto aplikátorem mají lesklý finish :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)