Sušič laků na nehty ve spreji od Flormar :)

by - 6:30

Dnes se podíváme na jeden produkt týkající se lakování nehtů, který celý proces lakování ulehčí. 
Obal se mi moc líbí, díky jeho barvě a designu. Víčko jde trochu hůře sundávat, ale není to velký problém :) Na tomto spreji mě velmi zaujala vůně, je velmi příjemná, svěží a citrusová. Spreje po zmáčknutí střičky vystříkne trochu větší množství než jsem původně čekala, takže mě to při prvním použití dost překvapilo. Sprej, který vystříknete ven je studený. Moc nevím, jaké množství spreje mám vystříknout, ale to je jen můj problém a ostatní ho vůbec mít nemusí. Na spreji se mi velmi líbí, že jsou po něm nehty krásně lesklé a celkově vypadají mnohem lépe než bez spreje. Schnutí laků opravdu napomáhá, ale i tak většinou čekám 20 minut než něco opravdu začnu dělat, protože se obávám poškození povrchu laku. Ještě jsem sprej nespotřebovala, ale odhaduju, že vyjde tak na 20-30 použití.
Sprej má 150 ml a jeho cena je 99,-. V drogeriích jsem ho nikde neviděla, já ho mám ze stránky Ráj nehtů. Sprej můžu doporučit, obzvlášť kvůli lesku, který lakům dodává, ale také si myslím, že se bez něj obejdete :) Pokud se Vám sprej líbí nebo Vás zaujal, tak si ho klidně pořiďte a myslím, že nebudete zklamaní.

Používáte nějaké produkty na urychlení schnutí laku na nehty? Máte zkušenost s tímto sprejem? Máte rádi značku Flormar?

Děkuji stránce Ráj nehtů za poskytnutí produktu k recenzi.

You May Also Like

7 komentářů

  1. Já pro urychlení schnutí laků používám různé top coaty - Essence High Gloss, NYC Turbo Dry atd. Momentálně mám Insta-Dri od Sally Hansen :) Spreje jsem ještě nikdy nezkoušela.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja kromě tohoto spreje zatím vyzkoušela jen Top coat od Miss Sporty :-)

      Vymazat
  2. Už pár týdnů mám doma sprej na urychlování schnutí laků od Avonu a jsem překvapivě celkem spokojená :D Nečekala jsem, že takovéhle spreje dokážou něco opravdu udělat, ale schnutí je fakt rychlejší a moc ho nespotřebuju :)

    OdpovědětVymazat
  3. Super recenze! Někdy mám problém se zasycháním laků problém :D

    http://beaufash-klarka.blogspot.cz/2014/11/vanoce-4-christmas-wishlist-aneb-dopis.html

    OdpovědětVymazat
  4. Určitě vyzkouším. Díky. Některé gel laky co mám schnou docela dlouho, tak se určitě hodí nějaký finišer, který celý proces uspíší bez toho, aby došlo ke ztrátě kvality. Rozhodně se po něčem podobném podívám u nás v malém městě v drogerii a pokud neseženu, tak objednám na internetu. Mějte se fajn! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)