Micelární voda od Bourjois :)

by - 6:30

Tuto micelárku mám doma už nějaký měsíc, kupovala jsem ji někdy v létě a pak ji měla schovanou v zásobě. Před nějakou dobou jsem ji začala používat spolu se sestrou a už ji máme spotřebovanou, takže je na čase se o ní zmínit v recenzi :)
Obal se mi moc líbí a víčko vypadá hrozně roztomile :) Dávkování je dobré a je lehké se s ním naučit pracovat. Micelární voda je úplně bez parfemace. Je určená na obličej i oči a na obojí jsem ji zkoušela. Na pleť je skvělá, vůbec neštípe, krásně odličuje, ale malinko lepí. Mě lepení nevadí, ale někomu by mohlo. Na oči je také skvělá, poradí si dobře i s voděodolnou řasenkou, sice to trochu trvá, ale zvládne to. Micelární vodu jsem si opravdu oblíbila a používala ji každý den. Můžu ji jedině doporučit :)
V balení je 250 ml a její cena se pohybuje kolem 120,-. Zatím si ji kupovat nebudu, protože se do Douglasu jen tak nedostanu, ale časem bych si ji klidně pořídila znova :)

Co vy a micelární vody? Taky jste si s časopisem Elle koupili tuto micelárku? Máte nějaký produkt od Bourjois? :)

You May Also Like

4 komentářů

  1. Tak mně tahle micka nesedla, sice celkem pěkně odličovala, ale hodně mě vysušovala. Navíc jsem z ní cítila takový nepříjemný odér... Nejraději mám zatím micku od Nivey, ale teď v zimě volím jiné způsoby odličování :)

    OdpovědětVymazat
  2. Byla úplně super, ale pouze na dočištění pleti, ale i tak jsem měla pocit, že mi docela rychle ubyla :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)