Maybelline krémové stíny Color Tattoo :)

by - 6:30

Dnes se podíváme na (snad) nejznámější a nejoblíbenější oční stíny vůbec. Jak myslíte, že dopadly u mě? :)
Moc se mi líbí obal stínů, vypadá luxusně, průhledný kalíšek je skleněný a černé víčko je plastové. Já mám stín v odstínu 35 On and on Bronze, což je krásná lesklá hnědo-bronzová barva. Konzistence je krémová, dobře se roztírá a stín nejraději aplikuju na víčko prstem. Výdrž stínů je všemi vychvalovaná, ale já prostě spokojená nejsem. Ať dělám, co dělám, tak mi stíny prostě celý den nevydrží. Samotné vydrží pár hodin, s bází je to lepší, ale celý den nedají. S výdrží jsem celkem spokojená v případě, že použiju přes krémový stín nějaký klasický pudrový. I tak jsou stíny rozmazané asi po 8 hodinách. 
Stíny mají 4g a jejich cena se pohybuje kolem 150,-. Připadá mi celkem vysoká, ale dají se sehnat i v akci, třeba za 120,-, tak jak jsem je pořídila já. 

Máte tyto stíny? Vy jste spokojené, nebo jste na tom stejně jako já? :/ Jaké jsou Vaše oblíbené oční stíny?

You May Also Like

10 komentářů

  1. Tyto stíny mám a jsem s nimi spokojená, mně tedy celý den na víčku dají úplně bez problému :)
    Jinak se mezi mé oblíbené stíny teď zařadily i stíny Ombre Matte od Clarins:)

    OdpovědětVymazat
  2. Moje nejoblíbenější krémové stíny se už samozřejmě neprodávají, jelikož jsem je koupila už když byly ve výprodeji poslední kusy a přestaly se vyrábět - Essence stay all day. Mám ale jedny krémové i z limitky od Essence a ty drží i celý den! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ani nezaznamenala, že Essence takové stíny měla :D

      Vymazat
  3. Mám doma stejný odstín a drží jak přibyté a to mám mastnější víčka. Pak mám ještě Eternal Gold a s ním také velká spokojenost.

    www.barca-beauty-blog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Taky je mám a nemám s nimi problém, mám problémy s odstíny 05 Eternal Gold a 87 Mauve Crush, tyto fakt ke koupi nedoporučuji, protože se velmi těžce nanáší :/

    OdpovědětVymazat
  5. Tieto tiene som si kúpila nedávno v ružovom odtieni PInk Gold, cena ma fakt nepríjemne prekvapila, ale počula som, že sú drahšie. Mne držia naozaj celý deň, nezlievajú sa ako bežné krémové očné tiene, občas ich používam aj ako podklad pod práškové očné tiene. Len by som ocenila skôr matné ako trblietavé tiene, ale nevadí.
    Bianka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já nevím, proč mi nedrží. Že bych opravdu měla vadný kus? :O

      Vymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)