Čistící pleťový krém od Nivey :)

by - 6:30

Taky Vás tak strašně štve, když Vám pleťové gely vysuší pleť a máte ji napnutou? Já to nenávidím! Rozhodla jsem se najít produkt, který mi tohle dělat nebude. Myslím si, že jsem vyzkoušela dost čistících krémů a gelů a pořád ne a ne najít nějaký, co nebude vysušovat. Prozradím, že dnešní recenze bude mega pozitivní! :) 
Jako vždy bych začala obalem. Moc se mi líbí, víčko dobře drží, ale zároveň si nepolámu všechny nehty, když chci čistící krém použít. Vůně je naprosto dokonalá typická pro Niveu a jsem ráda, že není úplně výrazná. Konzistence produktu je opravdu krémová a krém obsahuje drobné růžové částečky. Částečky nejsou hrubé, takže neslouží jako peeling a při používání se rozpustí. Krém nanáším na vlhkou pleť a masíruju s ním obličej, po chvíli obličej opláchnu a osuším. Aplikace je velmi příjemná a krém nijak nepění ani neztéká z obličeje dolů. Po použití mám pleť nádherně hebkou a ikdyž hned nepoužiju pleťový krém tak není vůbec vysušená! Produkt si mě naprosto získal a myslím si, že už u něj zůstanu napořád. 
Krém má 150ml a já ho pořizovala v akci za 30,-
Chtěla jsem zjistit kolik stojí na internetu a tak a neuvěříte, co se stalo! Zjistila jsem, že tento pleťový krém nikde na internetu neprodávají a ani na oficiálních stránkách Nivey už není! Bohužel si neuvědomuju, jestli je nebo není v obchodech, ale pokud není ta mě vážně klepne :( Asi budu muset začít hledat, kde ho ještě koupím, ale nejspíš ho přestali vyrábět. 

Taky jste si někdy oblíbili nějaký produkt a oni ho pak přestali vyrábět? Nevíte, kde by se dal tento krém ještě sehnat? :( Máte s ním zkušenost?

You May Also Like

4 komentářů

  1. Tak ten vypadá hodně dobře! Ale jestli se už nedá nikde sehnat, tak mám holt smůlu :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo to já taky. Konečně jsem našla dokonalý produkt a oni ho zruší.. :(

      Vymazat
  2. Krému jsem si nikde nevšimla, ale plánuju jít brzo do Tety nebo Rossmannu nakoupit pár vánočních dárků tak se po něm kouknu ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)