Sprchový gel od Dermacolu a Tělové mléko do sprchy Nivea :)

by - 6:30

Nerada dělám recenze na více produktů, ale dnes jsem to tak chtěla udělat, protože oba tyto produkty jsou do sprchy :)
Sprchový gel Karibský sen od Dermacolu
Jestli mě odebíráte už nějakou dobu, tak možná víte, že sprchové gely od Dermacolu z řady AromaRituals miluju :) Tentokrát jsem používala verzi s vůní Karibského snu, což je kokosová a ananasová vůně :) Vůně mi v obchodě přišla úžasná, ale při sprchování už tak boží není. Tím neříkám, že sprchový gel nevoní hezky :) Obal je taky dobrý, oceňuju tubu, protože sprchový gel stéká dolů. Konzistence je gelová. Sprchový gel skvěle pění, pokožku vůbec nevysušuje a pokožka po sprchování voní :) 
Obsah je 250 ml a cena se pohybuje kolem 50,-.

Tělové mléko do sprchy od Nivea
Tělové mléko do sprchy jsem měla už i v bílé verzi. S oběma jsem byla spokojená, ale s tímto o trochu více a to díky větší hydrataci. Pořád ta hydratace není taková, jako když se namažu normálním krémem. Obal je dobrý, ale když Vám mléko pochybí a chcete si ještě trochu vymáčknout, tak lahvička šíleně klouže! :D Vůně je velmi příjemná a typická pro značku Nivea. Konzistence je krémová a docela hustá. Připadá mi, že na namazání celého těla je potřeba větší množství produktu. Pokožka je po použití hydratovaná, ale i tak zastávám názor, že normální tělové mléko to nenahradí. Proto tělové mléko do sprchy používám spíše občasně.
Mléka je 400 ml a jeho cena je kolem 150,-. 

Máte nějaký z těchto produktů? Vyhovuje/Nevyhovuje? Proč?

You May Also Like

2 komentářů

  1. Sprcháče Dermacol jsem si oblíbila hodně, nechápu, že jsem je tak dlouho přehlížela, když jsou levné a krásně voní! :) Tělové mléko do sprchy jsem vyzkoušela jenom ze vzorečků, je to fajn věc, pro mě možná na zimu, jelikož se moc nemažu (nemám suchou pokožku) :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se mazat musím! Naštěstí ne každý den, ale ob den už je to třeba.

      Vymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)