Porovnání 3 pleťových krémů od Garnier :)

by - 6:30

Od kamarádky jsem dostala na vyzkoušení 3 různé vzorky pleťových krémů Essentials od Garnier a protože jsem zrovna na tyto krémy měla slevový kupón do Dm, tak byl čas je odzkoušet. Moje pleť je normální, ale mám trochu mastnější čelo a sušší místa kolem nosu. Typnete si , který mi sedl asi nejvíce?
Začnu popisovat každý zvlášť a pak nakonec řeknu, který mi vyhovuje nejvíce.
Jako první jsem zkoušela modrou verzi určenou na normální až suchou pleť. Tento krém měl krémovou konzistenci a modrou barvu. Voněl úplně nejlépe ze všech. Vstřebával se dobře, ale ne nejrychleji z těchto 3. Na pleti nezanechával mastný povlak, nelepil a pleť nevysušoval. Vzoreček mi vyšel na 4 použití. 
Další v pořadí v mém testování byl krém pro mdlou pleť. Konzistence u této oranžové verze byla gelová a měla jemně oranžovou barvu. Co se týče vůně, tak obsadil 2. místo ze 3. Díky gelové konzistenci je do pleti vstřebaný ihned po nanesení, ale jako každý gelový krém na pleti chvíli lepí. Mastný povrch nezanechává a na nanesení na pleť Vám vystačí malé množství. Vzoreček vyšel na 4 použití. 
Jako poslední jsem zkoušela růžový, který je na suchou až velmi suchou pleť. Jeho konzistence byla nejhutnější ze všech 3. a měl růžovou barvu. Vůně byla příjemná, ale voněla mi nejméně. Vstřebávání je dobré, ale horší než u oranžové verze. Na pleti po nanesení nechává chvíli mastnou vrstvu, sice po pár minutách zmizí, ale pleť mi během dne i tak trochu mastil. Suché místa hydratuje. Na použití je třeba největší množství, ale i tak mi vzorek vyšel na 3 použití. 
zdroj 
Ještě existuje zelená verze pro smíšenou až mastnou pleť, ale tu jsem nezkoušela. Myslím si, že by mi krém vůbec neseděl a akorát mě vysušoval.

Pro mou pleť je nejlepší modrá verze a krém už mám doma koupený a schovaný v zásobě. 

Znáte tyto krémy? Vyzkoušely jste nějaký? Který Vám vyhovoval nejvíce?

You May Also Like

0 komentářů

Děkuji za každý váš komentář! :)