Nejlepší odličovač očí, který jsem zatím vyzkoušela! :)

by - 6:30

Krásné páteční ráno! Dnes je poslední den, co se ve škole "učíme" a pak už do školy půjdu v pondělí jen pro vysvědčení a začnou mi prázdniny! Hrozně rychle mi to uteklo a trochu mě děsí, že příští rok půjdu už do 3. ročníku. No ale už jdeme na recenzi :)
Balení se mi líbí a produkt se velmi dobře dávkuje :) Jak jste si mohli všimnout, tak je odličovač dvousložkový. Olejová složka je ta modrá. Obě složky promíchané vydrží jen chvilku (tak 1 minutku), ale to stačí a nemusím úplně rychle spěchat s dávkováním na tampónek, aby se složky nesmíchaly. Odličuje velmi dobře, nanesu jej na tampónek a na pár sekund přiložím na víčko. Poté víčko párkrát jemně přetřu a jsem odlíčená. Úplně lehce odlíčí i voděodolnou řasenku a všechny moje kosmetické produkty. Po odlíčení je okolí očí mastné, což mi není extra příjemné, ale dokážu to překousnout za to, jak výborně oči odlíčí. :) Stejně si většinou hned po odlíčení dávám pleťový gel, který smývám vodou. Odličovač mi moc nevyhovuje akorát na pleť, je na mě až moc mastný. Je úplně bez parfemace, což by mohlo být plusem pro některé lidi :)
Jsem z něj opravdu nadšená a plánuju si koupit i další balení. Ale dost mě láká ještě posilovací odličovač od Garnier, tak ještě uvidím :)
zdroj
Obsah odličovače je 200 ml a já jej kupovala v akci za 100,-, což je super cena :) Na oči ho doporučuju všemi deseti, na pleť jen těm, kterým nevadí mastný pocit po odlíčení :)

Jaký odličovač aktuálně používáte? Jaký je Váš oblíbený? :)

You May Also Like

1 komentářů

  1. Jo ten fialový na mě čeká v zásobě a jsem na něho dost natěšená :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)